Another CGI Error...

Comments on this forum and Star Fleet sites
Stephen La Riviere
Posts: 145
Joined: Wed Nov 20, 2002 10:36 pm

Another CGI Error...

Post by Stephen La Riviere »

Hi,I have a PM and can't access it due to a CGI error apparently...Any ideas?
Filmed in Supermarionation: A History of the Future. Buy it at www.filmedinsupermarionation.co.uk
User avatar
Crash
Posts: 1865
Joined: Mon Sep 09, 2002 8:16 pm
Location: EDF Moonbase
Contact:

Another CGI Error...

Post by Crash »

nope it doesn't like me opening mine either.
Dream big and bold and daring.
AndyThomas
Posts: 1695
Joined: Fri Dec 07, 2001 12:42 am
Contact:

Another CGI Error...

Post by AndyThomas »

*kick**thump**prod*Try it now...
Andy Thomas - SFXB Webmaster and Forum Moderator
Stephen La Riviere
Posts: 145
Joined: Wed Nov 20, 2002 10:36 pm

Another CGI Error...

Post by Stephen La Riviere »

Well I can open it, but the PM I've been sent seems to have been deleted
Filmed in Supermarionation: A History of the Future. Buy it at www.filmedinsupermarionation.co.uk
User avatar
Crash
Posts: 1865
Joined: Mon Sep 09, 2002 8:16 pm
Location: EDF Moonbase
Contact:

Another CGI Error...

Post by Crash »

Well done chief - Many thanks.
Dream big and bold and daring.
AndyThomas
Posts: 1695
Joined: Fri Dec 07, 2001 12:42 am
Contact:

Another CGI Error...

Post by AndyThomas »

Hm. This is definitely not the most stable of boards - whether it's the system it's running on, or just this type of board, I don't know. On the plus side I know how to fix it now, but it may be worth considering another option - I believe there's a board I could convert this one to, but...
Andy Thomas - SFXB Webmaster and Forum Moderator
User avatar
Crash
Posts: 1865
Joined: Mon Sep 09, 2002 8:16 pm
Location: EDF Moonbase
Contact:

Another CGI Error...

Post by Crash »

Well I reckon everyone else has just as much trouble - its just that they don't tell anyone.Besides - it is one of the cleverest ones I've ever seen.
Dream big and bold and daring.
User avatar
Bradster
Posts: 561
Joined: Sat Feb 09, 2002 12:43 pm
Location: USA
Contact:

Another CGI Error...

Post by Bradster »

*whew* Forums have been buggin for the past few days with similar CGI errors all over forum and thread links. Glad to see it fixed again.Thanks for staying on top of it all, Andy.
AndyThomas
Posts: 1695
Joined: Fri Dec 07, 2001 12:42 am
Contact:

Another CGI Error...

Post by AndyThomas »

No problem... It seems to be a recurring problem with one particular table in the database, which is annoying in the extreme.
Andy Thomas - SFXB Webmaster and Forum Moderator
Post Reply